Over ons

De ervaring die men heeft als men een nieuwe auto koopt, heeft men vaak maar één keer, namelijk op de dag dat je hem krijgt. Deze ervaring willen wij u meerdere malen per jaar bezorgen door uw auto weer in showroomstaat te brengen. Het plezier van in een écht schone auto stappen die zowel van binnen als van buiten in smetteloze staat verkeert is een ongeëvenaard genot. Zeker ook omdat de auto voor veel mensen niet ‘zomaar’ een auto is; het is een deel van hun identiteit. Vanuit passie en plezier het uiterste uit het uiterlijk van een auto te halen, dat is waar Diamond Detailing voor staat.

Missie & Waarden

Wij begrijpen dat uw auto een waardevol bezit is. En wij begrijpen dat u uw auto graag goed wilt verzorgen, zonder er zelf veel tijd aan kwijt te zijn. Wij nemen u deze zorg uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in optimale staat verkeerd en dat u goed voor de dag kunt komen. Wij willen het gevoel van in een nieuwe auto stappen, keer op keer weer bereiken. Dit doen o.a. wij door onze kennis up to date te houden en de ontwikkelingen op het gebied van het detailen op de voet te volgen, zodat wij altijd de optimale reinigingsmiddelen voor uw auto op een veilige manier in kunnen zetten.

Klantgerichtheid

Klanttevredenheid staat bij ons uiteraard hoog in het vaandel. Onze klanten bepalen ons succes en onze toekomst. Wij doen er dan ook alles aan om de verwachting vooraf goed te bespreken en ons daaraan te committeren. Niets is zo vervelend als wanneer er niet aan een verwachting wordt voldaan. Mocht u achteraf toch niet tevreden zijn over het resultaat, dan pakken wij de punten waarover u ontevreden bent opnieuw aan, of u krijgt de detailbehandeling gratis.

Maatschappelijke betrokkenheid

Ondanks de benodigde chemicaliën die nodig zijn om uw auto weer in opperste staat te brengen, houden wij zoveel als mogelijk rekening met het milieu en onze footprint. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van hoogwaardige producten die verdunbaar zijn en zuinig in het gebruik. Ook maken we gebruik van hogedrukreinigers die bij een wasbeurt (veel) minder water verbruiken dan met een normale tuinslang. Ook op het gebied van chemische reinigingsmiddelen is een ontwikkeling gaande naar meer afbreekbare stoffen, zodat het milieu minder belast wordt.

Remco Cordier


Reviews

Diamond Detailing Nederland

Google Reviews
5