Interieur Detail v.a.€ 200,- excl. btw

Interior detailing is het proces van grondig reinigen, herstellen en verfraaien van het interieur van een voertuig. Dit omvat alle oppervlakken en componenten binnenin de auto, zoals de stoelen, vloermatten, dashboard, deurpanelen, ramen, en meer. Het doel van interior detailing is om een schone, frisse en comfortabele omgeving te creëren voor zowel de bestuurder als de passagiers. Hier zijn enkele stappen en aspecten van het interieur detailen:

  1. Stofzuigen: Het begint meestal met een grondige stofzuigbeurt om alle stof, vuil en kruimels uit de bekleding, vloermatten en kieren te verwijderen. We gebruiken hierbij ook een luchtblazer om het vuil uit alle kieren en gaten te krijgen.
  2. Bekleding reinigen: De stoelen, bekleding en stoffen oppervlakken worden gereinigd met geschikte reinigingsmiddelen om vlekken, vuil en geuren te verwijderen. Leer wordt ook gereinigd en geconditioneerd om het soepel en mooi te houden.
  3. Dashboard en interieurpanelen: Het dashboard, deurpanelen, middenconsole en andere interieurpanelen worden gereinigd en behandeld met speciale reinigingsproducten om stof, vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  4. Ramen en spiegels: De ramen en spiegels aan de binnenkant worden gereinigd voor een helder zicht en betere veiligheid.
  5. Tapijtreiniging: Als de vloermatten en het tapijt vlekken of hardnekkig vuil hebben, kan er een diepgaande tapijtreiniging worden uitgevoerd om ze op te frissen.
  6. Luchtventilatie en geurbehandeling: Het reinigen van de ventilatieopeningen en luchtkanalen kan helpen om de luchtkwaliteit in de auto te verbeteren. Daarnaast kunnen geurbehandelingen worden gebruikt om ongewenste geuren te verwijderen en een aangename geur achter te laten.
  7. Kleine details: Kleinere details zoals het reinigen van deurlijsten, opbergvakken, bekerhouders en andere verborgen plekken maken het interieur compleet.
  8. Stof en allergenen: Het grondig reinigen van het interieur kan helpen bij het verminderen van stof, allergenen en micro-organismen, waardoor de algehele luchtkwaliteit wordt verbeterd.

Interieur detailing is belangrijk om een schone en comfortabele omgeving te behouden, de waarde van het voertuig te behouden en de algemene rijervaring te verbeteren. Afhankelijk van de staat van het interieur en je persoonlijke voorkeuren, kan het interieur detailen variëren in intensiteit en duur. In basis nemen wij minimaal 2,5 uur de tijd om uw interieur te reinigen. Voor extra grote auto’s rekenen wij een meerprijs, evenals voor overmatig vervuilde auto’s, aangezien het meer tijd vergt om alles mooi schoon te krijgen.

Voor SUV’s, Pick-ups en/of voor overmatig vervuilde auto’s brengen wij € 25,- excl. btw in rekening.


Reviews

Diamond Detailing Nederland

Google Reviews
5